specialist in vastgoed crowdfunding

De voordelen van vastgoed crowdfunding

Investeren in vastgoed steeds populairder

Investeren in vastgoed is de laatste jaren enorm gegroeid. Sparen levert bijna niks meer op, en beleggen in aandelen kan flink risicovol zijn. Vastgoed crowdfunding is een interessant alternatief, en kan breder opgezette beleggingsportefeuilles verrijken. In dit blog zet het Ondernemerscollectief de voordelen van vastgoed crowdfunding op een rijtje!

Makkelijk diversificeren

Veel investeerders worden weerhouden van het investeren in onroerend goed door de hoogte van het te investeren bedrag. U moet namelijk een interessant beleggingspand kopen, maar de tijd dat banken 70% tot 80% van de waarde hypothecair financierden is allang voorbij. Bovendien moet u dan ook zorgdragen voor het onderhoud. Door mee te doen aan vastgoed crowdfunding ontloopt u deze bezwaren. U kunt het risico verspreiden en laag houden, doordat u met kleine bedragen makkelijk kunt investeren in verschillende projecten.

Grote transparantie

De transparantie bij vastgoed crowdfunding is zeer groot. U weet precies waar u aan toe bent, en met kleine bedragen kunt u toch meedoen in een interessante markt. Sommige onroerend goed fondsen lijken een beter rendement te geven, maar daarvan is het risico moeilijker te beoordelen. Want wat weet u van een kantorencomplex in Boston of appartementen in Barcelona?

Bouw aan uw lokale netwerk

Regelmatig worden binnen bepaalde gemeenschappen interessante projecten opgezet. Club- en buurthuizen helpen mee aan de sociale cohesie en het leefgenot van een wijk, en via crowdfunding kunt u daaraan deelnemen. U kunt dus investeren in uw eigen buurt! Bovendien bouwt u hiermee aan uw reputatie en naamsbekendheid. Geslaagde projecten leveren veel goodwill op bij een breed publiek. En een bewezen track record is voor u als ondernemer natuurlijk van onschatbare waarde!

Maak dus ook gebruik van vastgoed crowdfunding

Met deze voordelen is het dus niet verrassend dat beleggen in vastgoed via crowdfunding zo populair is geworden. Wilt u ook deelnemen aan vastgoed crowdfunding? Dan raden we u aan om op zoek te gaan naar een specialist in vastgoed crowdfunding. Veel succes met uw investeringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *