rechtenvrije muziek in restaurants

Rechtenvrije muziek afspelen in je restaurant

De beste sfeer voor elke gelegenheid

Ben je de eigenaar, uitbater of bedrijfsleider van een restaurant en creëer je graag elke avond de perfecte ambiance door het afspelen van de muziek die bij de sfeer van het moment past? Dat werkt natuurlijk in je voordeel in de omzet van je restaurant. Maar is het dan niet jammer dat je elk jaar veel geld moet afdragen voor Buma-Stemra rechten voor het afspelen van die muziek? Het Ondernemers Collectief geeft je hierbij dé tip om voor een klein bedrag rechtenvrije muziek in restaurants af te spelen. Onderstaand lees je er meer over.

Laat je gasten de juiste sfeer proeven

Als gastheer van je restaurant wordt je natuurlijk heel blij als je je achtergrondmuziek kunt afstemmen op de ambiance en sfeer van het moment. Niet elke avond is immers hetzelfde. Je stimuleert gegarandeerd de omzet van je restaurant als je gasten de sfeer letterlijk kunnen proeven. Ze komen tijdens hun avondje uit natuurlijk in eerste instantie voor vers bereid en lekker eten en drinken en een goede bediening. Maar ze komen zeker ook voor de sfeer en gezelligheid naar je restaurant.

Welke muzieksmaak serveer jij?

De sfeer in je restaurant wordt, naast een smaakvolle aankleding van je etablissement, mede bepaald door de muziek die je draait. Met de juiste muziek kun je de smaakpapillen van je gasten extra kietelen en de dorst nog wat vergroten. Goede muziek helpt je je omzet vergroten. Hoe jammer is het als je jaarlijks een fors deel van je inkomsten moet afdragen aan muziekrechten. Dat is overigens terecht. Want ook muzikanten moeten eten! En het liefst bij u natuurlijk! Maar toch, voor u is het immers maar achtergrondmuziek die u laat horen. Daarvoor is speciaal rechtenvrije muziek voor restaurants in diverse genres verkrijgbaar waarmee je zeker €1000,- per jaar bespaart. Dat scheelt een flinke slok op een borrel en slechts een kleine hap uit je omzet, nietwaar? Wil je meer handige ondernemerstips? Kijk dan in de blogs van het Ondernemers Collectief op de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *