Kleine keuken in je thuiskantoor

Afleiding voorkomen dankzij een kleine keuken

Heb je eindelijk je thuiskantoor op orde, waar je ongestoord kan werken? Dan kun je behoorlijk uit je concentratie raken, wanneer je even iets uit de keuken nodig hebt. Je komt een medebewoner tegen en raakt helemaal uit je flow. Dat was natuurlijk niet de insteek van het maken van een thuiskantoor. Lees in dit artikel hoe het plaatsen van een kleine keuken dit probleem oplost.

Past dat wel?

Een keuken in je thuiskantoor, de eerste reacties zijn vaak: ‘dat past toch nooit’ en ‘dat is toch veel te duur?’. Nou dat valt gelukkig reuze mee, want er zijn ook kleine keukens van slechts twee of drie blokken met een kleinere diepte. Die kun je vaak nog wel kwijt.

Aanschafkosten vallen reuze mee

Een keuken voor een thuiskantoor hoeft niet groot te zijn en ook niet duur. Met twee keukenblokken heb je een waterpunt met gootsteen en een werkoppervlak voor het koffieapparaat en/of de waterkoker.

Doordat er ook kleinere dieptes van 50 of 60 centimeter verkrijgbaar zijn, blijft de ruimte die de keuken inneemt beperkt. Een goede tip is dan ook om niet voor bovenkastjes te gaan, maar voor een plank of helemaal niets. Dit oogt ruimtelijker, vooral wanneer de ruimte beperkt is.

Snel geregeld

Dure apparatuur is in een keuken van een thuiskantoor niet nodig en de kastjes kun je vaak zelf wel in elkaar zetten. Dus bovenop de prijs van de kastjes heb je alleen nog een loodgieter nodig voor het waterpunt. Koffiezetapparaat en waterkoker erop en je bent klaar.

Tijd voor actie

Wil je niet langer worden afgeleid of een koffiezetapparaat op de hoek van je bureau hebben staan? Kies dan voor een nette oplossing in de vorm van een kleine keuken. Dit is nauwelijks duurder dan een normaal kastje, ziet er netjes uit en je beschikt ook meteen over een waterpunt. Online valt er genoeg te kiezen, dus kijk eens rond naar een kleine keuken voor je thuiskantoor en regel het!

Wat ook prettig is om thuis productief te kunnen zijn, en tegenwoordig onmisbaar, is airconditioning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *