Kantoor goedkoop inrichten met tweedehands kantoormeubilair

Als startende onderneming wil je natuurlijk snel groeien en een representatief kantoor hoort daarbij. Maar voorkom dat je jezelf in de schulden steekt met een nieuw kantoor. Kies voor tweedehands kantoormeubilair! Hiermee bespaar je niet alleen geld, je kunt ook meubilair van hogere kwaliteit aanschaffen omdat de prijs lager is. In deze blog willen we je 5 voordelen van tweedehands kantoormeubilair laten zien. Lees snel verder en ontdek waarom tweedehands meubilair de beste keuze is voor een startend bedrijf.

1) Voordelig

Het inrichten van een kantoor kan duur zijn. Zeker wanneer je net begint, is dit een flinke investering. Dan is tweedehands kantoormeubilair een slimme keuze. Zo bespaar je geld en houd je kapitaal over voor belangrijkere dingen, zoals investeren in marketing om klanten te werven.

2) Hogere kwaliteit

Dat tweedehands meubelen al zijn gebruikt, betekent niet dat deze meubelen van lage kwaliteit zijn. Integendeel. Doordat tweedehands kantoormeubilair goedkoper is dan nieuw, kun je meubilair van hogere kwaliteit veroorloven dan wanneer je nieuw kantoormeubilair zou kopen.

3) Milieuvriendelijk

Wanneer je tweedehands kantoormeubilair koopt, kies je voor duurzaamheid. Zo onderneem je maatschappelijk verantwoord en draag je bij aan een betere wereld en werk je mee aan een circulaire economie.

4) Breed aanbod

Het aanbod van tweedehands kantoormeubilair is groot. Er gaan regelmatig bedrijven failliet en de inboedel wordt dan opgekocht. Hierdoor ontstaat een groot aanbod van bureaus, bureaustoelen tot archiefkasten en daar zitten mooie dingen tussen. De kans dat je snel slaagt, is dus groot.

5) Snelle levering

Tweedehands meubilair hoeft niet meer gemaakt te worden, maar is altijd op voorraad. Hierdoor kan er snel na de aankoop geleverd worden en soms kun je het dezelfde dag al meenemen. Zo is het regelen van kantoormeubilair snel gedaan en kun je weer verder met je corebusiness.

Kantoor goedkoop inrichten met tweedehands kantoormeubilair is een no-brainer

(Startende) ondernemers moeten verstandig met hun kapitaal omgaan. Het kiezen van tweedehands kantoormeubilair is daarom een logische keuze. Het bespaart geld, is milieuvriendelijk, heeft een ruim aanbod en kan snel geleverd worden. Tweedehands kantoormeubilair is dus zeker het overwegen waard!

Lees ook: 9 tips om succesvol nieuw personeel te werven

Kleine keuken in je thuiskantoor

Afleiding voorkomen dankzij een kleine keuken

Heb je eindelijk je thuiskantoor op orde, waar je ongestoord kan werken? Dan kun je behoorlijk uit je concentratie raken, wanneer je even iets uit de keuken nodig hebt. Je komt een medebewoner tegen en raakt helemaal uit je flow. Dat was natuurlijk niet de insteek van het maken van een thuiskantoor. Lees in dit artikel hoe het plaatsen van een kleine keuken dit probleem oplost.

Past dat wel?

Een keuken in je thuiskantoor, de eerste reacties zijn vaak: ‘dat past toch nooit’ en ‘dat is toch veel te duur?’. Nou dat valt gelukkig reuze mee, want er zijn ook kleine keukens van slechts twee of drie blokken met een kleinere diepte. Die kun je vaak nog wel kwijt.

Aanschafkosten vallen reuze mee

Een keuken voor een thuiskantoor hoeft niet groot te zijn en ook niet duur. Met twee keukenblokken heb je een waterpunt met gootsteen en een werkoppervlak voor het koffieapparaat en/of de waterkoker.

Doordat er ook kleinere dieptes van 50 of 60 centimeter verkrijgbaar zijn, blijft de ruimte die de keuken inneemt beperkt. Een goede tip is dan ook om niet voor bovenkastjes te gaan, maar voor een plank of helemaal niets. Dit oogt ruimtelijker, vooral wanneer de ruimte beperkt is.

Snel geregeld

Dure apparatuur is in een keuken van een thuiskantoor niet nodig en de kastjes kun je vaak zelf wel in elkaar zetten. Dus bovenop de prijs van de kastjes heb je alleen nog een loodgieter nodig voor het waterpunt. Koffiezetapparaat en waterkoker erop en je bent klaar.

Tijd voor actie

Wil je niet langer worden afgeleid of een koffiezetapparaat op de hoek van je bureau hebben staan? Kies dan voor een nette oplossing in de vorm van een kleine keuken. Dit is nauwelijks duurder dan een normaal kastje, ziet er netjes uit en je beschikt ook meteen over een waterpunt. Online valt er genoeg te kiezen, dus kijk eens rond naar een kleine keuken voor je thuiskantoor en regel het!

Wat ook prettig is om thuis productief te kunnen zijn, en tegenwoordig onmisbaar, is airconditioning.

Hoe vind je een goede hypotheekadviseur?

Als je een leuk huis op het oog hebt en besluit dat te willen kopen, dan is een goed hypotheekadvies eigenlijk onmisbaar om in je missie te slagen. Maar hoe vind je eigenlijk een goede hypotheekadviseur? Je leest het hieronder in dit blog.

Welke hypotheekadviseur kiezen?

Met een goed hypotheekadvies op zak kun je bij een bank aankloppen om de financiering voor de aankoop van je nieuwe woning rond te krijgen. Een goed hypotheekadvies krijg je van een goede hypotheekadviseur. Waar let je op bij het kiezen van die goede en betrouwbare hypotheekadviseur?

Random een hypotheekadviseur bellen

Je vindt een hypotheekadviseur door te informeren bij familie of vrienden welke adviseur zij prettig vonden en hen goed geholpen heeft. Dat is een goede eerste stap. Je kunt uiteraard ook op internet rondkijken of er een interessante hypotheekadviseur bij jou in de buurt zit. Heb je er een gevonden? Maak dan een eerste en vrijblijvende afspraak.

De eerste afspraak

Tijdens de eerste vrijblijvende afspraak maak je kennis met de hypotheekadviseur van je keuze. Hij of zij informeert wat hij of zij te bieden heeft en wat de mogelijkheden van financiering zijn bij het kopen van de woning die je op het oog hebt. Dit gesprek is dus louter oriënterend, zonder verdere verplichtingen.

Vervolgafspraken

Is het eerste gesprek naar wens geweest en heb je vertrouwen in deze hypotheekadviseur? Maak dan vervolgafspraken met deze persoon. Je leert stap voor stap meer weten over deze persoon en hypotheken en wat de specifieke mogelijkheden zijn in jouw specifieke situatie. Was het eerste en/of tweede gesprek niet naar wens? Start je zoektocht dan vooral opnieuw en herhaal die net zolang tot je de door jouw gewenste hypotheekadviseur gevonden hebt waarmee je zaken wil doen.

Hypotheekadvies

Je bent uiteraard uit op een gedegen hypotheekadvies. Als je alles met de adviseur besproken hebt, komt hij of zij met een vrijblijvend hypotheekadvies. Jij hebt tijdens de gesprekken inmiddels voldoende de kennis opgedaan om dat advies goed te kunnen beoordelen.

Hypotheekaanvraag doen

Jij maakt je keuze voor de hypotheek die bij je past en de hypotheekadviseur gaat de hypotheek aanvragen bij de bank.

De nazorg

Als je hypotheek hebt afgesloten, kun je de hypotheekadviseur in de toekomst nog nodig hebben. Er kan in de loop van de jaren nog wel eens veranderen in je persoonlijke of financiële situatie. Je houdt dus contact met je hypotheekadviseur om een en ander te wijzigen om daar financieel altijd het beste voor je uit te halen.

Welke soorten personenliften zijn er?

Introductie in de personenlift

Heeft u een groot kantoorpand? Of bent u eigenaar van een appartementencomplex of flatgebouw? Dan kunt u er tegenwoordig eigenlijk niet meer omheen om een goede personenlift te laten plaatsen in het gebouw. Wij adviseren u dan te kiezen voor een lift die snel, duurzaam en geruisloos is. Wij leggen u graag uit hoe een personenlift werkt en welke twee soorten personenliften er zijn.

Hydraulische lift

Ten eerste is er de hydraulische lift. Deze liften bevinden zich vaak in de wat oudere panden. Dit soort liften worden tegenwoordig vaak vervangen door een moderner exemplaar. Hoewel hydraulische liften heel veel draagkracht hebben, zijn ze niet zo heel geschikt voor gebruik in hoge panden. Hydraulische liften worden aangedreven door olie of een andere vloeistof. De beweging van de lift wordt geregeld door drukverplaatsing. Door de druk in het systeem aan te passen gaat de liftkooi omhoog of juist weer naar beneden.

Een tractielift

Commerciële personenliften worden steeds vaker geïnstalleerd in de nieuwere gebouwen. Bent u dat ook van plan? Dan is de kans groot dat u een tractielift wordt geadviseerd. Dit zijn tegenwoordig de meest geplaatste personenliften. Ze worden aangedreven door een elektromotor en zijn relatief zuinig in gebruik. Dit komt doordat er zich naast de liftkooi ook een tegengewicht in de liftschacht bevindt. Dit tegengewicht is zwaarder dan de liftkooi. Hierdoor verbruikt de lift minder energie. De liftkooi verplaatst zich via kabels in de schacht. Een tractielift kan zonder moeite tot op grote hoogte komen.

Veiligheid met liften op kantoor

U wilt natuurlijk ook met de nieuwe lift de veiligheid van uzelf en uw werknemers waarborgen. Sommige mensen zijn bang dat een lift in een vrije val terecht kan komen, maar wees gerust: dit is vrijwel onmogelijk door een geavanceerde vanginstallatie. Een nieuwe personenlift is gegarandeerd veilig.

Reageren op dit blog? Dat kan via het contactformulier op de website.

9 tips om succesvol nieuw personeel te werven

Succesvol nieuw personeel werven? Gebruik deze 9 tips!

Als startende ondernemer heb je natuurlijk voldoende werknemers nodig. Maar hoe kom je hieraan? In dit blog lees je 9 tips om succesvol nieuw personeel te werven voor jouw onderneming.

9 tips

Als je succesvol nieuw personeel wilt werven, moet je als bedrijf opvallen tussen de rest van alle vacatures. Hoe je dit doet? Daar helpen wij je bij. Gebruik deze 9 tips om succesvol nieuw personeel te werven:

    1. Zorg voor een heldere functieomschrijving en maak duidelijk wat het gewenste profiel is
    2. Beschrijf hoe het sollicitatieproces eruit ziet
    3. Benader intern geschikte kandidaten
    4. Zorg voor een visuele vacature die van deze tijd is
    5. Maak jouw bedrijf bekend door bijvoorbeeld een filmpje te maken waarin je wat over het bedrijf vertelt
    6. Houd rekening met de emoties van kandidaten en ondersteun ze hierbij
    7. Zorg ervoor dat de vacatures goed vindbaar zijn
    8. Zorg ervoor dat mensen ook via hun smartphone kunnen solliciteren
    9. Stel jezelf beschikbaar voor vragen

De werving en selectie uitbesteden

Heb je deze 9 tips om succesvol nieuw personeel te werven toegepast, maar wil het nog steeds niet lukken om geschikte werknemers te vinden? Dan kun je ervoor kiezen om de werving en selectie uit te besteden aan een werving en selectiebureau in Rotterdam. Een werving en selectiebureau inschakelen heeft een aantal voordelen:

      • Je vindt sneller een geschikte kandidaat
      • Je hoeft je niet bezig te houden met het bedenken van geschikte sollicitatievragen
      • Je hoeft niet zelf het afhandelen van kandidaten die het niet geworden zijn te regelen
      • Een werving en selectiebureau werkt vaak met ‘no cure, no pay’, dus je betaalt pas als er een succesvolle kandidaat gevonden is

Heb je wat aan deze 9 tips om succesvol nieuw personeel te werven gehad? Of wil je meer weten over het uitbesteden van de werving en selectie? Laat het ons weten via het contactformulier. We zijn benieuwd!

Italiaanse webshop

Een Italiaanse webshop starten met deze 5 producten

Houd jij ook zo van Italië en wil je van een hobby jouw werk maken? Dan raad ik je aan om eens na te denken over het starten van een Italiaanse webshop. Door jouw favoriete Italiaanse producten aan te bieden via de webshop kun je met jouw hobby geld verdienen. Wat is er nu leuker dan dat? Ik vertel je graag welke 5 Italiaanse delicatessen zeker niet mogen ontbreken in een Italiaanse webshop. Lees snel verder.

1. Typisch Italiaanse likeur: limoncello

Wat zeker niet in jouw Italiaanse webshop mag missen, is de limoncello. Dit populaire drankje is echt typisch Italiaans. Het is een likeur gemaakt van citroenen met een frisse, zoete smaak.

2. Italiaanse wijnen

Om nog maar even bij de dranken te blijven, raden we het je ook aan om een aantal Italiaanse wijnen via jouw Italiaanse webshop te verkopen. Want Italië staat bekend om zeer goede wijnbouw. Er komen diverse overheerlijke wijnen vandaan. Zowel rode als witte of rosé wijnen. Voor ieder wat wils dus!

3. Echte olijfolie

Ook typisch Italiaans, is de olijfolie. Deze wordt bij de bereiding van talloze gerechten gebruikt. De beste Italiaanse olijfolie is de ongezuiverde, ongefilterde olie met een perfect aroma, en goede smaak en kleur.

4. Pasta en risotto

Denk je aan Italië, dan denk je direct aan pasta en risotto. Dat is waar Italië bekend om staat. Natuurlijk kun je pasta en risotto ook gewoon in de supermarkt kopen en daarom is het belangrijk dat je met jouw Italiaanse webshop net iets anders bent. Zorg ervoor dat je de echte Italiaanse pasta en risotto aanbiedt, inclusief verschillende ingrediënten om het gerecht helemaal af te maken.

5. Truffel en truffel producten

In de Italiaanse keuken mag de truffel niet ontbreken. Deze zeldzame delicatesse wordt in veel Italiaanse gerechten gebruikt. Maar er zijn ook veel truffel producten verkrijgbaar, zoals truffel tapenade of olijfolie met truffel. Voeg deze zeker toe aan jouw Italiaanse webshop!

Vragen? Stel ze via het contactformulier.

huis bouwen prijs Utrecht / huis bouwen prijs Nieuwegein

Bouwen in Nieuwegein voor een leuke prijs

Er is veel vraag naar woningen, ook in Utrecht. En helaas is er maar weinig aanbod. Dan moet je droomhuis er maar net tussen zitten! Maar wat als je zelf een huis kan laten bouwen? Bouwen in Utrecht zelf kun je vergeten; de stad is vol en de grondprijzen zijn torenhoog. Maar vlak ernaast, in Nieuwegein, is de prijs van de grond een stuk lager en kun je meer huis bouwen voor je geld.

Prijs huis bouwen kan enorm meevallen

Al dat overbieden is zonde van het geld. Bovendien is de kans groot dat het nog niet eens je droomhuis is. Dat geld kun je beter steken in het huis van je dromen dat je zelf laat bouwen. Veel mensen denken dat dat ongelooflijk duur is, maar dankzij speciale bouwbedrijven kan dat enorm meevallen. Zij bouwen een droomhuis op maat voor een voordelige prijs

Wat is bouwen op maat?

Bij bouwen op maat maak je gebruik van een aantal standaard ontwerpen. Zo kun je kiezen voor een type huis dat je aanspreekt. Zoals een deftige notariswoning, een boerderijtje, maar natuurlijk ook eigentijdse woningen en moderne villa’s. Zo’n huis kun je vervolgens helemaal aanpassen en uitbreiden naar je eigen smaak en behoeftes. Dit is een stuk goedkoper dan helemaal zelf bouwen, waardoor je droomhuis binnen handbereik komt. Zo heeft iedereen straks zijn eigen plek, heb je de badkamer van je dromen en een rustige plek voor je thuiskantoor voor een relatief gunstige prijs.

Precies weten wat de prijs is

Omdat je samenwerkt met een ervaren bouwbedrijf, dat ook nog eens gewend is om custom huizen te bouwen, is je project in goede handen. Dat geldt ook voor de financiën, want dankzij hun ervaring maak je een goede begroting waar bijvoorbeeld ook de tuin, zonnepanelen en een laadpaal in zijn meegenomen. Zo kun je vooraf de prijs van het bouwen van een huis in Nieuwegein goed inschatten.

Conclusie

Conclusie: wil je dicht bij Utrecht wonen en kun je de hand op een kavel in Nieuwegein leggen? Dan kan de prijs van het bouwen van je droomhuis reuze meevallen en zul je uiteindelijk veel prettiger wonen in een zelfgebouwd huis dat helemaal naar wens is.

Heb je vragen over dit artikel? Neem gerust contact op door hier te klikken.

Zonnepanelen nog steeds een goed investering?

Zonnepanelen nog steeds een goede investering?

Loop ik risico op een sof?

Met de huidige energieprijzen ben je spekkoper als je zonnepanelen op je dak hebt liggen. Gratis energie en het overschot goed verkopen. Aan de andere kant hoor je steeds vaker dat zonnepanelen uitvallen op zonnige dagen. Hoe zit dit en zijn zonnepanelen nog wel een goede investring? Ik leg het uit in dit blog.

Waarom vallen zonnepanelen uit?

Opgewekte energie die niet direct wordt verbruikt, wordt teruggeleverd aan het net. Op warme dagen is dit echter zoveel dat het voor kan komen dat de stroomkabel in de straat het niet aankan. Op dat moment kun je de stroom niet kwijt en schakelt je installatie zichzelf uit om te voorkomen dat hij overbelast raakt. De reden is dat eigenlijk alleen in nieuwbouwwijken een kabel ligt die dik genoeg is voor ons moderne gebruik.

Wanneer loop je risico?

Oudere wijken hebben dunnere kabels, omdat we vroeger niet zoveel stroom verbruikten en opwekten. Zijn er al veel zonnepanelen in de straat? Dan heb je kans dat er op zonnige dagen installaties uitvallen. Wie zijn installatie dat is, is lastig te voorspellen. Dat is dus een risico. Wel zijn er een aantal factoren die de kans op uitvallen kleiner maken.

Zo wijst de praktijk uit dat wie dicht bij een stroomverdelerkast woont minder kans heeft om uit te vallen. Maar ook wanneer je meer dan elf zonnepanelen op het dak hebt liggen, is het risico kleiner. Dit komt doordat je bij 11+ zonnepanelen een zwaardere omvormer hebt. Als de buren een minder zware omvormer hebben, is de kans groot dat hun installaties eerder uitvallen en dan zit jij veilig. Ook het hebben van een thuisaccu of een elektrische auto voorkomt overbelasting, omdat je de overtollige energie dan zelf op kunt slaan en niet hoeft terug te leveren.

Conclusie

Zeker met de huidige prijzen zijn zonnepanelen nog steeds de moeite/a>e, maar vooruit denken is altijd verstandig. Met een thuisaccu, elektrische auto of door niet meer panelen te nemen dan je nodig hebt kun je het risico namelijk aardig beperken.

Mozaïek wanden voor je bedrijfspand

Mozaïek wanden voor je bedrijf

Mozaïek wanden voor je bedrijf kopen

Een goed interieur voor je bedrijf is essentieel voor de productiviteit van je werknemers en het algehele geluk op de werkvloer. Dat weet jij als ondernemer natuurlijk al lang en breed. Maar het is niet eenvoudig om een originele en unieke maar niet afleidende interieurstijl te geven aan bepaalde delen van je bedrijfspand. Zijn de kantine, keuken en/of toiletten bijvoorbeeld toe aan een make-over? Verdiep je dan eens in mozaïek wanden. Hiermee geef je een unieke twist aan deze ruimtes waar iedereen aangenaam verrast door zal zijn. Lees snel verder om te zien welke opties er allemaal zijn.

Mozaïek wanden van allerlei materialen

Het idee van mozaïek wanden is natuurlijk al heel erg oud. De oude Grieken maakten al mozaïek wanden van klei in diverse kleuren. Vandaag de dag zijn mozaïek wanden nog steeds volop te gebruiken in verschillende materialen. Je vindt mozaïek in de volgende materialen:

  • Glas
  • Keramiek
  • Natuursteen
  • Hout

Qua kleuren is natuurlijk meer dan genoeg te kiezen. Je vindt dus altijd wel een mooie mozaïek wand voor je bedrijfskantine, keuken of toilet als mooie extra toevoeging die helemaal bij je bedrijf past.

Voordelen van mozaïek wanden

Met mozaïek wanden in de kantine of keuken, geef je je werknemers in de pauze echt even het gevoel weg te zijn van alles. Zo kunnen ze daarna weer fris en fruitig aan het werk. Kleine mozaïek tegels aan de wanden in het kantoor zelf kunnen ook een sfeervolle toevoeging zijn aan de kantoorsfeer. Daarnaast geniet je met mozaïek wanden van de volgende voordelen:

  • Doordat de mozaïek wand in de vorm van flexibele kleine matten wordt geleverd, kun je deze zelf eenvoudig plaatsen. Zelfs op schuine of ronde wanden is keramiek makkelijk te bevestigen.
  • Mozaïek wanden zijn vele malen makkelijker te onderhouden dan bijvoorbeeld wanden voorzien van behang.
  • Tot slot is mozaïek is duurzaam en daarmee milieuvriendelijk.

Mozaïek wanden bestellen

Ga jij voor mozaïek wanden in je bedrijfspand? Dan geef je zonder meer een sfeervolle en originele twist aan het bedrijfsinterieur, waar je werknemers je dankbaar voor zullen zijn. En dankbare werknemers betekent een hogere productiviteit!

Meer tips over alles wat met ondernemen en het bedrijfsleven te maken heeft? Hou dan vooral ons blog in de gaten. Bij ons vind je overal een ondernemersblog over!

Muzieksoftware

Uw onderneming boosten met muzieksoftware

Heeft u een onderneming, dan kunt u verschillende manieren inzetten om uw omzet te boosten. En wist u dat dit ook kan met muziek via professionele muzieksoftware? In dit blog leest u meer over wat de juiste muzieksoftware voor uw onderneming kan doen.

De voordelen van muziek in uw zaak

Muziek draaien in uw zaak levert u verschillende gunstige voordelen op, want een fijne geluidssfeer heeft een positief effect op uw omzet. Met de inzet van professionele muzieksoftware kunt u bijvoorbeeld rekenen op:

  • Een positief effect op uw omzet
  • Productiever personeel
  • Terugkeer van uw klanten of gasten

Ambiance in uw horecagelegenheid

Heeft u een horecagelegenheid, dan kan een goede muzikale ambiance natuurlijk niet ontbreken. U creëert een aangename sfeer voor uw gasten, waardoor ze langer blijven zitten om een drankje extra bij u te bestellen. Welke sfeer u ook wilt neerzetten voor uw publiek, met de juiste muzieksoftware voor uw horecazaak creëert u in no time de juiste.

Muziek voor in uw winkel

Niet alleen in de horeca, maar ook in uw winkel of bedrijfspand profiteert u met de juiste muzieksoftware van verschillende voordelen. Het is bekend dat met goed afgestemde muziek in uw winkel uw klanten langer zullen blijven en daarbij meer geld zullen uitgeven. Zo kan een juiste inzet van muzieksoftware ook in uw winkel bijdragen aan een hogere omzet.

Muzieksoftware komt met handige snufjes

Schaft u goede muzieksoftware aan voor uw onderneming, dan maakt u daarbij gebruik van vele handige snufjes. Pas bijvoorbeeld op afstand het volume of de nummervolgorde aan. Dit kan vaak met een afstandsbediening, maar ook met uw mobiele telefoon via een bijbehorende app. Ook ontvangt uw muzieksoftware regelmatig updates van de uitgever, waarmee u toegang blijft houden tot de laatste hits die passen bij uw doelgroep.

Kies voor muzieksoftware voor uw onderneming

Wilt u ook muzieksoftware aanschaffen voor uw onderneming? Aarzel dan niet en investeer ook in een professioneel muzieksysteem en profiteer van de vele gunstige effecten.

Profiteert u al van geweldige muzieksoftware? Laat het me weten!.