Mozaïek wanden voor je bedrijfspand

Mozaïek wanden voor je bedrijf

Mozaïek wanden voor je bedrijf kopen

Een goed interieur voor je bedrijf is essentieel voor de productiviteit van je werknemers en het algehele geluk op de werkvloer. Dat weet jij als ondernemer natuurlijk al lang en breed. Maar het is niet eenvoudig om een originele en unieke maar niet afleidende interieurstijl te geven aan bepaalde delen van je bedrijfspand. Zijn de kantine, keuken en/of toiletten bijvoorbeeld toe aan een make-over? Verdiep je dan eens in mozaïek wanden. Hiermee geef je een unieke twist aan deze ruimtes waar iedereen aangenaam verrast door zal zijn. Lees snel verder om te zien welke opties er allemaal zijn.

Mozaïek wanden van allerlei materialen

Het idee van mozaïek wanden is natuurlijk al heel erg oud. De oude Grieken maakten al mozaïek wanden van klei in diverse kleuren. Vandaag de dag zijn mozaïek wanden nog steeds volop te gebruiken in verschillende materialen. Je vindt mozaïek in de volgende materialen:

 • Glas
 • Keramiek
 • Natuursteen
 • Hout

Qua kleuren is natuurlijk meer dan genoeg te kiezen. Je vindt dus altijd wel een mooie mozaïek wand voor je bedrijfskantine, keuken of toilet als mooie extra toevoeging die helemaal bij je bedrijf past.

Voordelen van mozaïek wanden

Met mozaïek wanden in de kantine of keuken, geef je je werknemers in de pauze echt even het gevoel weg te zijn van alles. Zo kunnen ze daarna weer fris en fruitig aan het werk. Kleine mozaïek tegels aan de wanden in het kantoor zelf kunnen ook een sfeervolle toevoeging zijn aan de kantoorsfeer. Daarnaast geniet je met mozaïek wanden van de volgende voordelen:

 • Doordat de mozaïek wand in de vorm van flexibele kleine matten wordt geleverd, kun je deze zelf eenvoudig plaatsen. Zelfs op schuine of ronde wanden is keramiek makkelijk te bevestigen.
 • Mozaïek wanden zijn vele malen makkelijker te onderhouden dan bijvoorbeeld wanden voorzien van behang.
 • Tot slot is mozaïek is duurzaam en daarmee milieuvriendelijk.

Mozaïek wanden bestellen

Ga jij voor mozaïek wanden in je bedrijfspand? Dan geef je zonder meer een sfeervolle en originele twist aan het bedrijfsinterieur, waar je werknemers je dankbaar voor zullen zijn. En dankbare werknemers betekent een hogere productiviteit!

Meer tips over alles wat met ondernemen en het bedrijfsleven te maken heeft? Hou dan vooral ons blog in de gaten. Bij ons vind je overal een ondernemersblog over!

Muzieksoftware

Uw onderneming boosten met muzieksoftware

Heeft u een onderneming, dan kunt u verschillende manieren inzetten om uw omzet te boosten. En wist u dat dit ook kan met muziek via professionele muzieksoftware? In dit blog leest u meer over wat de juiste muzieksoftware voor uw onderneming kan doen.

De voordelen van muziek in uw zaak

Muziek draaien in uw zaak levert u verschillende gunstige voordelen op, want een fijne geluidssfeer heeft een positief effect op uw omzet. Met de inzet van professionele muzieksoftware kunt u bijvoorbeeld rekenen op:

 • Een positief effect op uw omzet
 • Productiever personeel
 • Terugkeer van uw klanten of gasten

Ambiance in uw horecagelegenheid

Heeft u een horecagelegenheid, dan kan een goede muzikale ambiance natuurlijk niet ontbreken. U creëert een aangename sfeer voor uw gasten, waardoor ze langer blijven zitten om een drankje extra bij u te bestellen. Welke sfeer u ook wilt neerzetten voor uw publiek, met de juiste muzieksoftware voor uw horecazaak creëert u in no time de juiste.

Muziek voor in uw winkel

Niet alleen in de horeca, maar ook in uw winkel of bedrijfspand profiteert u met de juiste muzieksoftware van verschillende voordelen. Het is bekend dat met goed afgestemde muziek in uw winkel uw klanten langer zullen blijven en daarbij meer geld zullen uitgeven. Zo kan een juiste inzet van muzieksoftware ook in uw winkel bijdragen aan een hogere omzet.

Muzieksoftware komt met handige snufjes

Schaft u goede muzieksoftware aan voor uw onderneming, dan maakt u daarbij gebruik van vele handige snufjes. Pas bijvoorbeeld op afstand het volume of de nummervolgorde aan. Dit kan vaak met een afstandsbediening, maar ook met uw mobiele telefoon via een bijbehorende app. Ook ontvangt uw muzieksoftware regelmatig updates van de uitgever, waarmee u toegang blijft houden tot de laatste hits die passen bij uw doelgroep.

Kies voor muzieksoftware voor uw onderneming

Wilt u ook muzieksoftware aanschaffen voor uw onderneming? Aarzel dan niet en investeer ook in een professioneel muzieksysteem en profiteer van de vele gunstige effecten.

Profiteert u al van geweldige muzieksoftware? Laat het me weten!.

De vruchten van feedback training op de werkplek

Zorgen voor een open bedrijfscultuur

Feedback geven en ontvangen is een van de belangrijkste vaardigheden die je op het werk kunt leren. De meeste mensen vinden het moeilijk om feedback te geven en te ontvangen, maar met de juiste training kan het een waardevol hulpmiddel zijn om te groeien. Als mens en als organisatie. In deze blogbijdrage bespreek ik de voordelen van feedback training op de werkplek. Meer weten over feedback training? HR Kompany vertelt je er alles over.

Wat is feedback training: en waarom is het belangrijk op de werkplek?

Feedback training is belangrijk op de werkplek omdat het werknemers helpt effectief feedback te geven en te ontvangen. Feedback is een cruciaal onderdeel van communicatie, en als het effectief gebeurt, kan het de prestaties verbeteren en vertrouwen tussen teamleden opbouwen. Is de communicatie op de werkplek slecht, dan gaat dit zonder meer ten koste van de prestaties en het werkplezier. Hoe pak je dit aan?

Als het op feedback aankomt, kunnen de meesten van ons wel wat hulp gebruiken. Feedback geven en ontvangen is immers niet altijd gemakkelijk. Gelukkig zijn er manieren om het makkelijker te maken – zoals met feedback training.

Voordelen van feedback training

Op veel werkplekken wordt feedback gezien als iets dat je beter kunt vermijden. Maar feedback training kan daar verandering in brengen, door een cultuur van feedback te bevorderen. Als werknemers zich op hun gemak voelen bij het geven van feedback, zullen ze dat ook eerder doen – wat het bedrijf als geheel alleen maar ten goede zal komen. Maar feedback training helpt werknemers daarnaast ook om feedback beter te ontvangen. Door hen te leren luisteren en te begrijpen wat er gezegd wordt, voelen ze zich minder snel aangevallen.

Feedback training is een belangrijk onderdeel van communicatie op de werkplek en kan een positieve invloed hebben op de prestaties en het vertrouwen tussen teamleden. Het zorgt ervoor dat het aantal productieve gesprekken toeneemt – zelfs wanneer het moeilijk wordt. Het kan een cultuur van constructieve feedback bevorderen.

Tips om feedback training op je werkplek te implementeren

Wil je jouw team versterken met een feedback training in Arnhem? Dan zijn hier een aantal aandachtspunten:

 1. Bepaal vooraf de doelen en doelstellingen van de training.
 2. Kies een format dat werkt voor jouw bedrijf. Er zijn veel verschillende soorten feedback training, dus het is belangrijk om er één te vinden die goed past binnen de bedrijfscultuur.
 3. Zorg ervoor dat iedereen aanwezig is voor een optimaal effect.

Met feedback training zorg je voor optimale werkomstandigheden, gelukkige medewerkers en optimale resultaten. Meer informatie over het versterken van je team? Lees dan ook dit artikel over teambuilding.

Objectbeveiliger inhuren

De sleutel tot veilig ondernemen

Het is een vreemde tijd: en dat komt niet alleen door corona. Onze maatschappij is de laatste jaren in meerdere opzichten verhard en dat geldt zeker ook voor de criminaliteit. Inbraken, geweld en vandalisme komen steeds vaker voor, en de delicten worden ernstiger. Als ondernemer zoek je daarom naar manieren om je hiertegen te wapenen. Want behalve het beschermen van jouw eigendommen, wil je ook een veilige (werk)omgeving kunnen bieden aan bezoekers en medewerkers. In dit blog leg ik uit hoe een objectbeveiliger je hierbij kan helpen.

Wat is een objectbeveiliger?

Een objectbeveiliger is een professional die zorg kan dragen voor een bepaald object en/of de veiligheid van jouw bezoekers en medewerkers. Hij/zij is getraind om onveilige situaties vroegtijdig te signaleren en adequaat in te grijpen indien nodig. Verder heb je met een objectbeveiliger direct een gediplomeerd EHBO’er en bedrijfshulpverlener (BHV’er) in huis.

Situaties waarin een objectbeveiliger van pas komt

Objectbeveiligers kunnen voor verschillende taken worden ingezet. Er is voor iedere situatie een dienst op maat. Zo kan het maken van controlerondes een preventieve werking hebben op de aantrekkelijkheid van een locatie voor criminelen. En kunt u brand- en sluitrondes laten uitvoeren, om er zeker van te zijn dat jouw pand correct en veilig wordt afgesloten voor de avond. Maar ook voor een adequate signaalopvolging van jouw alarmsysteem komt een objectbeveiliger van pas. Want zonder de juiste vervolgactie zou dit systeem weinig waarde bieden.

Ook voor overdag

Een objectbeveiliger is niet alleen na sluitingstijd handig, maar ook tijdens werkuren. Ze zijn namelijk ook in te huren voor toegangscontroles en receptiediensten. Zo leveren ze service met een glimlach terwijl ze waakzaam en alert zijn. Daarbij geeft de aanwezigheid van een bewaker jouw bezoekers en medewerkers een veilig gevoel.

Daarom huur je een objectbeveiliger in

Een objectbeveiliger is een goed getrainde professional, die weet wat te doen bij incidenten en calamiteiten. Door alert te zijn en situaties goed in te schatten, wordt vaak erger voorkomen.

Meer weten over veilig ondernemen? Lees dan ook mijn blog over cybercrime.

Payroll bureau

Wat kan payrolling betekenen voor je bedrijf?

Payrolling, je hebt er vast wel eens van gehoord, maar wat is het nu eigenlijk en wat zijn de voordelen voor jou als ondernemer? Dat vertel ik je in dit artikel.

Wat houdt payrolling in?

Payrolling betekent dat je het juridisch werkgeverschap uitbesteed aan een payrollbedrijf. De werknemer komt op papier in dienst bij het payroll bureau; en zij nemen je alle taken op het gebied van verloning, ARBO en de personeelsadministratie uit handen. De operationele leiding blijft wel gewoon in jouw handen. Je blijft dus zelf bepalen wie er bij je komt werken.

Wanneer is dit interessant?

Er zijn veel verschillende soorten ondernemers, de redenen om voor payrolling te kiezen zijn dan ook divers. Zo kun je voor payrolling kiezen omdat je niet goed bent in het bijhouden van je administratie of omdat je niet goed op de hoogte bent van de huidige wet en regelgeving. Maar ook om tijd te besparen die je liever in je onderneming of gezin stopt.

Zijn werknemers nog wel ‘mijn’ werknemers?

Voor je werknemers zelf maakt het geen verschil. Want hoewel alle personeelszaken en administratie via de payroll maatschappij komen te lopen, is het enige dat ze er in de praktijk van zullen merken dat er een andere bedrijfsnaam bovenaan hun loonstrook staat. Voor jou als ondernemer verandert er op de werkvloer ook niet veel, je bent nog steeds ‘de baas’ die de operationele leiding in handen heeft en je werknemer blijft ‘de werknemer’.

Voordelen van payrolling

Met payrolling bespaart een ondernemer door het juridisch werkgeverschap uit handen te geven veel tijd aan administratieve werkzaamheden. Daarnaast komen ook zaken als pensioenen, ziekte en arbeidsongeschiktheid op het bordje van de payroll maatschappij te liggen, omdat de werknemers op papier daar in dienst zijn.

Overstappen op payroll

Wil je zelf een payroll bureau inschakelen? Dit kan voor iedere ondernemer aantrekkelijk zijn. Met een kosten-baten analyse ben je er zo uit.

Heeft dit artikel je geholpen? Bekijk dan ook mijn andere artikelen over ondernemen.

Grote bedrijven Amsterdam

Zo beveilig je jouw bedrijf in Amsterdam

Run jij een groot bedrijf in Amsterdam? Ondernemers en bedrijven zijn vaak het doelwit van criminelen: zo’n 40% van alle ondernemers wordt vroeg of laat met inbraak of diefstal geconfronteerd. Het is daarom van belang om je bedrijfspand goed te beveiligen. Met de tips uit dit blog kunnen jij en andere ondernemers met grote bedrijven in Amsterdam, weer met een gerust hart slapen.

Zorg voor toegangscontrole

Door middel van toegangscontrole zorg je ervoor dat je weet wie er wanneer toegang heeft tot je bedrijf. Denk hierbij aan een bemande receptie en een goed systeem met passen of tags. Leg ook goed vast wie een sleutel heeft met de alarmcode en wie niet.

Installeer een alarmsysteem

Het is altijd fijn om een waarschuwing te krijgen als er iemand onbevoegd je bedrijf in Amsterdam binnenkomt. Installeer daarom een goed alarmsysteem, zodat je meteen weet als er iets mis is. Stel hierover ook duidelijke regels op met je werknemers en collega’s. Een aardig toevoeging kan een mistgenerator zijn, deze zorgt voor veel rook en mist waardoor een inbreker niks meer ziet.

Bewakingscamera’s

Voor het ophangen van bewakingscamera’s dien je aan strenge voorwaarden te voldoen. Zo mag je deze alleen ophangen als dat echt noodzakelijk is en als andere mogelijkheden niet toereikend zijn. Het gebruik van camera’s moet van gerechtvaardigd belang zijn. Denk hierbij aan de veiligheid van zowel medewerkers als klanten. Tot slot moet de privacy van iedereen zo goed mogelijk gewaarborgd zijn.

Beveiliging inhuren

Als je een groot bedrijf hebt in Amsterdam, kan het natuurlijk ook verstandig zijn om een beveiligingsbedrijf in te huren. Een beveiliger kan jouw waardevolle inventaris en voorraad in de gaten houden. Ook kan hij of zij controle rondes lopen, tijdens of buiten openingstijden, en de receptie assisteren. Een zichtbare beveiliger in dienst hebben heeft vaak al een afschrikkend effect op criminelen.

Wilt u op de hoogte blijven van alles dat met ondernemen te maken heeft? Houd dan vooral ons blog in de gaten. We plaatsen regelmatig nieuwe, interessante artikelen!

Magazijn bouw

Zelf een magazijn bouwen

Zoek je een passend magazijn voor je bedrijf omdat je meer opslagruimte nodig hebt of gaat uitbreiden? Dan is de keuze net zo makkelijk als dat ie moeilijk is. Want dat je een magazijn nodig hebt, is niet zo moeilijk, maar welk magazijn het dan moet worden, is een stuk ingewikkelder. Hoe zorg je voor een magazijn dat helemaal aan je wensen voldoet? Dan kun je een bouwbedrijf inschakelen voor maatwerk, of je gaat zelf over tot magazijn bouw met een handig bouwpakket op maat. In dit blog vertellen we je hoe je dat laatste voor elkaar bokst.

Professionele hulp in magazijn bouw

Natuurlijk hoef je niet helemaal op nul te beginnen als je zelf een magazijn wil bouwen. Daar is een professioneel bedrijf voor. Je geeft aan dat bedrijf je wensen voor het magazijn door en zij stellen een bouwpakket voor je samen dat je zelf in elkaar kunt zetten. Je kunt dat doen aan de hand van de handleiding, maar je kunt ook een instructie-dag volgen. Dan worden de details van de magazijn bouw helemaal aan je uitgelegd.

Zelf je magazijn bouwen in enkele stappen

Het bouwen van je magazijn gaat in een aantal stappen. Wij zetten ze hier voor je op een rijtje:

 1. Je bepaalt zelf uiteraard wat je wensen zijn. Het is dan natuurlijk wel handig als je een duidelijk plan hebt met de doelstelling voor je magazijn. Noteer dus alle kenmerken waaraan je magazijn moet voldoen.
 2. Neem contact op met een specialist in magazijn bouw. Bij de meeste bedrijven vindt je een online formulier dat je kunt invullen om je wensen door te geven.
 3. Het bedrijf stuurt je een reactie met daarin een vrijblijvende offerte. Als ze vragen hebben, nemen ze uiteraard contact met je op, maar je kunt natuurlijk ook zelf even bellen als jij vragen hebt.
 4. Het bouwpakket ontwerp van je magazijn wordt gemaakt en naar je toegestuurd. Na je goedkeuring, wordt je zelfbouw magazijn bij je afgeleverd.
 5. Je kunt aan de slag met het bouwen van je magazijn. Lukt het niet? Dan kun je altijd nog professionele hulp inschakelen.

Meer weten? Neem gerust contact met ons om je vragen te stellen.

Wanneer zijn HACCP panelen nodig?

Zijn HACCP panelen nodig in uw branche?

Speelt hygiëne een belangrijke rol in uw branche? Of u nu als vleesverwerker werkt of werkzaam bent in een bakkerij. Zodra hygiëne prioriteit is in uw branche, krijgt u te maken met hygiënische vloeren, wanden en plafonds. Uw bedrijf zal moeten voldoen aan bepaalde hygiëne normeringen volgens de HACCP richtlijnen. Over het algemeen geldt dat de hygiënische vloeren, wanden en plafonds goed te reinigen moeten zijn, dat ze stootvast en vloeistofdicht moeten zijn en dat ze bestand moeten zijn tegen reinigingsmiddelen of chemicaliën. HACCP panelen bieden dit. Wilt u hier meer over weten? Lees snel verder!

Waarom HACCP panelen?

Hygiëne is van groot belang in verschillende branches. Waar voedsel geproduceerd wordt, waar halffabricaten geproduceerd worden of waar aan medicijnen gewerkt wordt. In al deze branches wilt u bacterie- of schimmelvorming natuurlijk voorkomen. Daarom mogen er geen holle ruimtes achter de wanden ontstaan en mag de wand niet absorberend zijn. Dit zijn namelijk gunstige omstandigheden voor schimmels en bacteriën. Deze hygiëne problemen kunt u oplossen door HACCP panelen.

HACCP panelen: dé oplossing

Om ervoor te zorgen dat uw vloeren, wanden en plafonds weer voldoen aan alle hygiënische eisen kunt u HACCP panelen laten plaatsen, bijvoorbeeld in de vorm van Glasbord® wandafwerking platen. Deze platen zijn namelijk bestand tegen:

 • Krassen
 • Chemicaliën
 • Vocht
 • Stootkracht

Hierdoor bent u definitief af van scheurende of loszittende tegels en absorberende voegen. Wanneer uw oorspronkelijke wanden nog voldoende draagkracht hebben en er geen vochtproblemen in zijn ontstaan, kunt u de HACCP panelen, in de vorm van Glasbord® wandafwerking platen, eenvoudig verlijmen met uw oude tegelwand. Ideaal toch? Schakel vandaag nog een expert in om de panelen te laten plaatsen, zodat u zo snel mogelijk weer volgens de HACCP richtlijnen kunt werken.

Heeft uw bedrijf ook HACCP panelen nodig? En heeft u hier nog vragen over? Stel ze gerust via ons contactformulier.

De 3 voordelen van een zakelijke verhuisservice

Bedrijfsverhuizing? Kies voor een ervaren verhuizer

Heeft u binnenkort te maken met een bedrijfsverhuizing, kies dan voor een zakelijke verhuisservice van een ervaren verhuizer. Met deze service bent u verzekerd van een efficiënte, zorgvuldige en vooral zorgeloze verhuizing van uw bedrijf. In dit artikel leest u over de 3 grote voordelen die een ervaren verhuizer kan bieden met een zakelijke verhuisservice.

Waarom kiezen voor een zakelijke verhuisservice?

Besluit u te kiezen voor een zakelijke verhuisservice, dan kunt u rekenen op een efficiënte service op maat. Met een zakelijke verhuisservice profiteert u van diverse voordelen, waarvan we de drie grootste hieronder hebben uitgelicht.

Flexibele verhuisservice op maat

Een zakelijke verhuizer biedt flexibele verhuisservice op maat. Dat wil zeggen: volledig afgestemd op uw bedrijf, van groot tot klein. Iedere organisatie is anders, en vereist dus een persoonlijke aanpak voor de beste zorgvuldigheid en efficiëntie. Daarom stelt een verhuisadviseur van tevoren samen met u een verhuisplan op, om uw zakelijke verhuisservice flexibel te laten verlopen.

Verhuizen binnen Nederland en Europa

Kiest u voor een zakelijke verhuisservice, dan helpt deze u verhuizen binnen heel Nederland en vaak zelfs nog naar andere landen in Europa. Zo is uw bedrijf vrij om zich zorgeloos door Nederland te bewegen.

All-in zakelijke verhuisservice

Veel gekwalificeerde verhuizers bieden uw bedrijf een all-in zakelijke verhuisservice. Hiermee wordt uw gehele bedrijfsverhuizing tot in de puntjes voor u geregeld. U kunt hierbij denken aan de volgende verhuisservices:

 • Het in- en uitpakken van dozen
 • Demonteren en hermonteren van meubilair
 • Het bezemschoon opleveren van uw oude pand
 • Zeer scherpe zakelijke tarieven
 • Nette, vakkundige en professionele verhuizers

Kies voor een zakelijke verhuisservice

Staat er voor uw bedrijf een verhuizing op de planning, kies dan ook voor een zakelijke verhuisservice. Zo bent u voorzien van alle comfort en kunt u met een gerust hart de deur van uw oude pand achter u dichttrekken. Neem vandaag nog contact op met een gekwalificeerde zakelijke verhuizer in uw buurt en vraag naar een gratis en vrijblijvende offerte.

Uw eigen positieve ervaringen delen met een bedrijfsverhuizing? Deel ze met ons en andere lezers via ons contactformulier.

Tips bij laadpaal montage

3 tips bij laadpaal montage

Wilt u als vooruitstrevende ondernemer ook investeren in de toekomst door het aanschaffen van een laadpaal? Dit is een slimme keuze, waar veel inkomsten uit te halen zijn. Er komt alleen wel meer bij kijken dan u denkt. U moet niet alleen het soort laadpaal kiezen, maar de laadpaal moet ook nog gemonteerd worden. Waar moet u bij de montage rekening mee houden? Wij vertellen het u uitgebreid in dit blog aan de hand van 3 tips bij laadpaal montage.

Tip 1: De locatie

Allereerst is het belangrijk om na te denken over de locatie van de laadpalen. Natuurlijk moeten deze zich bevinden bij de parkeervakken. Wilt u bij ieder parkeervak een laadpaal installeren? Of enkel de parkeervakken dicht bij uw bedrijf? Zorg er ook voor dat de plaatsing van de laadpalen logisch is, zodat de elektrische auto’s erbij kunnen.

Tip 2: Wat zijn de laadmogelijkheden?

Allereerst moet u weten wat de laadmogelijkheden van uw auto zijn en de aansluiting van uw bedrijfspand op het stroomnet. Uw bedrijfspand kan met een 1-fase aansluiting of 3-fasen aansluiting op het stroomnet aangesloten staan. Het verschil is dat een 3-fasen aansluiting ervoor zorgt dat een auto drie keer sneller laadt. Dit geldt echter alleen wanneer de auto dit ondersteunt. Stem de laadpaal dus op de auto af.

Tip 3: Schakel een installateur in

Wilt u geen problemen bij de laadpaal montage? Dan raden wij het u aan om een ervaren laadpaal installateur in te schakelen. U hoeft zelf nergens over na te denken. Na de laadpaal montage is de laadpaal direct klaar voor gebruik. Makkelijker krijgt u het niet! Ga op zoek naar een specialist in laadpaal montage bij u in de buurt, zodat u kunt beginnen te genieten van uw investering.

Wilt u meer weten over laadpaal montage? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier.