huis bouwen prijs Utrecht / huis bouwen prijs Nieuwegein

Bouwen in Nieuwegein voor een leuke prijs

Er is veel vraag naar woningen, ook in Utrecht. En helaas is er maar weinig aanbod. Dan moet je droomhuis er maar net tussen zitten! Maar wat als je zelf een huis kan laten bouwen? Bouwen in Utrecht zelf kun je vergeten; de stad is vol en de grondprijzen zijn torenhoog. Maar vlak ernaast, in Nieuwegein, is de prijs van de grond een stuk lager en kun je meer huis bouwen voor je geld.

Prijs huis bouwen kan enorm meevallen

Al dat overbieden is zonde van het geld. Bovendien is de kans groot dat het nog niet eens je droomhuis is. Dat geld kun je beter steken in het huis van je dromen dat je zelf laat bouwen. Veel mensen denken dat dat ongelooflijk duur is, maar dankzij speciale bouwbedrijven kan dat enorm meevallen. Zij bouwen een droomhuis op maat voor een voordelige prijs

Wat is bouwen op maat?

Bij bouwen op maat maak je gebruik van een aantal standaard ontwerpen. Zo kun je kiezen voor een type huis dat je aanspreekt. Zoals een deftige notariswoning, een boerderijtje, maar natuurlijk ook eigentijdse woningen en moderne villa’s. Zo’n huis kun je vervolgens helemaal aanpassen en uitbreiden naar je eigen smaak en behoeftes. Dit is een stuk goedkoper dan helemaal zelf bouwen, waardoor je droomhuis binnen handbereik komt. Zo heeft iedereen straks zijn eigen plek, heb je de badkamer van je dromen en een rustige plek voor je thuiskantoor voor een relatief gunstige prijs.

Precies weten wat de prijs is

Omdat je samenwerkt met een ervaren bouwbedrijf, dat ook nog eens gewend is om custom huizen te bouwen, is je project in goede handen. Dat geldt ook voor de financiën, want dankzij hun ervaring maak je een goede begroting waar bijvoorbeeld ook de tuin, zonnepanelen en een laadpaal in zijn meegenomen. Zo kun je vooraf de prijs van het bouwen van een huis in Nieuwegein goed inschatten.

Conclusie

Conclusie: wil je dicht bij Utrecht wonen en kun je de hand op een kavel in Nieuwegein leggen? Dan kan de prijs van het bouwen van je droomhuis reuze meevallen en zul je uiteindelijk veel prettiger wonen in een zelfgebouwd huis dat helemaal naar wens is.

Heb je vragen over dit artikel? Neem gerust contact op door hier te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *