Grote bedrijven Amsterdam

Grote bedrijven Amsterdam

Zo beveilig je jouw bedrijf in Amsterdam

Run jij een groot bedrijf in Amsterdam? Ondernemers en bedrijven zijn vaak het doelwit van criminelen: zo’n 40% van alle ondernemers wordt vroeg of laat met inbraak of diefstal geconfronteerd. Het is daarom van belang om je bedrijfspand goed te beveiligen. Met de tips uit dit blog kunnen jij en andere ondernemers met grote bedrijven in Amsterdam, weer met een gerust hart slapen.

Zorg voor toegangscontrole

Door middel van toegangscontrole zorg je ervoor dat je weet wie er wanneer toegang heeft tot je bedrijf. Denk hierbij aan een bemande receptie en een goed systeem met passen of tags. Leg ook goed vast wie een sleutel heeft met de alarmcode en wie niet.

Installeer een alarmsysteem

Het is altijd fijn om een waarschuwing te krijgen als er iemand onbevoegd je bedrijf in Amsterdam binnenkomt. Installeer daarom een goed alarmsysteem, zodat je meteen weet als er iets mis is. Stel hierover ook duidelijke regels op met je werknemers en collega’s. Een aardig toevoeging kan een mistgenerator zijn, deze zorgt voor veel rook en mist waardoor een inbreker niks meer ziet.

Bewakingscamera’s

Voor het ophangen van bewakingscamera’s dien je aan strenge voorwaarden te voldoen. Zo mag je deze alleen ophangen als dat echt noodzakelijk is en als andere mogelijkheden niet toereikend zijn. Het gebruik van camera’s moet van gerechtvaardigd belang zijn. Denk hierbij aan de veiligheid van zowel medewerkers als klanten. Tot slot moet de privacy van iedereen zo goed mogelijk gewaarborgd zijn.

Beveiliging inhuren

Als je een groot bedrijf hebt in Amsterdam, kan het natuurlijk ook verstandig zijn om een beveiligingsbedrijf in te huren. Een beveiliger kan jouw waardevolle inventaris en voorraad in de gaten houden. Ook kan hij of zij controle rondes lopen, tijdens of buiten openingstijden, en de receptie assisteren. Een zichtbare beveiliger in dienst hebben heeft vaak al een afschrikkend effect op criminelen.

Wilt u op de hoogte blijven van alles dat met ondernemen te maken heeft? Houd dan vooral ons blog in de gaten. We plaatsen regelmatig nieuwe, interessante artikelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *