Laadpaal montage

Tips bij laadpaal montage

3 tips bij laadpaal montage

Wilt u als vooruitstrevende ondernemer ook investeren in de toekomst door het aanschaffen van een laadpaal? Dit is een slimme keuze, waar veel inkomsten uit te halen zijn. Er komt alleen wel meer bij kijken dan u denkt. U moet niet alleen het soort laadpaal kiezen, maar de laadpaal moet ook nog gemonteerd worden. Waar moet u bij de montage rekening mee houden? Wij vertellen het u uitgebreid in dit blog aan de hand van 3 tips bij laadpaal montage.

Tip 1: De locatie

Allereerst is het belangrijk om na te denken over de locatie van de laadpalen. Natuurlijk moeten deze zich bevinden bij de parkeervakken. Wilt u bij ieder parkeervak een laadpaal installeren? Of enkel de parkeervakken dicht bij uw bedrijf? Zorg er ook voor dat de plaatsing van de laadpalen logisch is, zodat de elektrische auto’s erbij kunnen.

Tip 2: Wat zijn de laadmogelijkheden?

Allereerst moet u weten wat de laadmogelijkheden van uw auto zijn en de aansluiting van uw bedrijfspand op het stroomnet. Uw bedrijfspand kan met een 1-fase aansluiting of 3-fasen aansluiting op het stroomnet aangesloten staan. Het verschil is dat een 3-fasen aansluiting ervoor zorgt dat een auto drie keer sneller laadt. Dit geldt echter alleen wanneer de auto dit ondersteunt. Stem de laadpaal dus op de auto af.

Tip 3: Schakel een installateur in

Wilt u geen problemen bij de laadpaal montage? Dan raden wij het u aan om een ervaren laadpaal installateur in te schakelen. U hoeft zelf nergens over na te denken. Na de laadpaal montage is de laadpaal direct klaar voor gebruik. Makkelijker krijgt u het niet! Ga op zoek naar een specialist in laadpaal montage bij u in de buurt, zodat u kunt beginnen te genieten van uw investering.

Wilt u meer weten over laadpaal montage? Stel uw vragen gerust via ons contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *