airconditioning voor bedrijven

Airconditioning voor bedrijven? Let hierop!

Wees de zomer voor!

Het wordt weer warmer, dus nu is de tijd om na te denken over airconditioning voor uw bedrijven. Wees er namelijk op tijd bij, dan weet u zeker dat alles voor de zomer geïnstalleerd is, en heeft u een gunstigere prijs. In dit blog vertellen we daarom waar u op moet letten als u kiest voor zakelijke airconditioning. Lees verder!

Airco of een compleet systeem?

Waar u wellicht eerst over moet nadenken is of u wilt gaan voor alleen airconditioning of voor een compleet luchtbehandelingssysteem? De eerste zal uw pand alleen verkoelen als het warm is, terwijl het tweede er voor zorgt dat uw pand het hele jaar door de meest aangename temperatuur heeft. Bovendien reinigt en filtert een luchtbehandelingssysteem ook de lucht, waardoor uw werknemers kunnen werken in een gezond klimaat. Dit komt de productiviteit ten goede en kan u zo zelfs geld besparen! Bovendien zijn er ook systemen die energiebesparend zijn. Of u gaat voor zo’n luchtbehandelingssysteem of juist kiest voor alleen airconditioning voor uw bedrijven, is natuurlijk helemaal afhankelijk van het bedrijfspand en het soort bedrijf. Voor een winkel zult u misschien voor een ander systeem gaan dan wanneer het gaat om een kantoorpand. Als u niet zeker bent over welk systeem u moet kiezen, raden we zeker aan om een professional in te schakelen!

Verschillende soorten airco

Bij airconditioning kunt u kiezen voor verschillende soorten:

  • Single split: 1 airconditioning binnen
  • Multi split: meerdere airco’s binnen (tot 4 op een buitendeel)
  • VRF systemen: meerdere binnenunits met mogelijkheid voor vloer- of luchtgordijn verwarming

Als u een airconditioning voor uw winkel zoekt, voldoet een single split airco aan uw eisen. Maar heeft u in de winkel en in het kantoor een airco nodig? Dan raden we aan om een multi split model te kiezen. En de VRF systemen zijn ideaal voor winkels en kantoren waar u de gewenste temperatuur per ruimte wilt instellen.

Laat u adviseren!

Welk soort airconditioning voor bedrijven u ook voor ogen heeft, laat u altijd eerst adviseren door een professional. Zij weten precies waar ze op moeten letten bij de keuze voor een systeem, montage en onderhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *