beursstand utrecht

In Utrecht opvallen met uw beursstand

Zo kunt u met uw stand opvallen op een beurs

Staat u met uw bedrijf wel eens op een beurs? Bij Ondernemercollectief weten wij maar al te goed dat uw inkomsten flink kunnen verhogen door op een beurs meer aandacht voor uw merk te creëren. In dit blog leest u onze drie tips zodat u op de volgende beurs in Utrecht extra op zult vallen met uw beursstand.

Tip 1: Schakel een professional in

Wanneer u met uw bedrijf naar een beurs gaat dan wilt u natuurlijk dat er mensen op uw stand af komen. Door een mooie beursstand zal er meer publiek komen kijken naar uw bedrijf, dat vertaalt zich naar meer inkomsten. Uiteindelijk is dat natuurlijk waar het allemaal om draait! Om die perfecte beursstand in Utrecht te creëren kunt u het best de hulp van een professionele standbouwer inschakelen. Een standbouwer helpt u om precies de publiekstrekker te ontwerpen en bouwen zoals u hem wilt hebben. Zoek eens op internet naar een professionele standbouwer bij u in de buurt.

Tip 2: Een hapje en een drankje

Wist u dat een gemiddelde bezoeker wel vijf uur op een beurs spendeert? In die tijd krijgen de mensen natuurlijk honger en dorst. Geef uw bezoekers een fijne verrassing door hen een hapje en een drankje aan te bieden in uw beursstand. Op deze manier blijven de potentiële klanten wat langer hangen en dat kan nét het verschil maken in die extra verkoop!

Tip 3: Opvallen met licht

Een beursstand die goed verlicht is trekt de aandacht. Met licht kunt gemakkelijk en snel een gezellige, warme en levendige sfeer creëren. Ook kunt u met een lichtplan de aandacht focussen op bepaalde punten of objecten. Houd bij het opstellen van uw lichtplan wel rekening met uw doelgroep. Jongere mensen houden misschien van flitsende en knipperende lampen, terwijl oudere mensen liever een rustig beeld zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *