Waarom payroll ideaal is voor de ZZP’er

Met zekerheid ondernemen

Werken als ZZP’er is nog steeds heel populair onder werkend Nederland. Wij snappen wel waarom. Als ZZP’er bent u vrij en flexibel en kunt u op een eenvoudige manier uw passie volgen en van uw droom werkelijkheid maken. U hoeft niet langer voor een vaste werkgever te werken en u bent uw eigen baas. U bepaalt welke opdrachten u krijgt en hoelang en wanneer u aan iedere opdracht werkt. Echter, wat veel ZZP’ers wel tegenstaat, is het bijhouden van de salarisadministratie. Gelukkig is er voor hen een oplossing. Kies voor payrollen! Hoe en waarom? U leest het in dit blog!

Blijf uw eigen baas. Maar kies ook voor zekerheid

Zoals gezegd kan het voor de ZZP’er behoorlijk zwaar vallen om maandelijks de salarisadministratie bij te houden. De ZZP’er verliest hiermee tijd en energie die hij liever stopt in het werven van nieuwe opdrachten of het voltooien van de opdrachten. Gelukkig kan in zo’n geval een payrollbedrijf hulp bieden. U blijft nog steeds de baas en bepaalt uw eigen opdrachten, maar laat de salarisadministratie over aan de deskundigen van het payrollbedrijf. Zo kunt u als ZZP’er flexibiliteit met zekerheid combineren. Op deze manier houdt u weer meer tijd en energie over voor de dingen die echt belangrijk zijn voor u!

Wat is payrolling?

Maar voordat u als ZZP’er overstapt op payrolling, is het fijn om te weten wat payroll precies inhoudt. Besluit u voor de diensten van een payrollbedrijf te gaan? Dan bent u in principe in dienst van het payrollbedrijf. Zij verzorgen de verschillende administratieve en financiële taken voor u. Zij dragen bijvoorbeeld zorg voor de uitbetaling van het geld en het betalen van de belasting aan de belastingdienst. Bij een payrollbedrijf bent u ook verzekerd tegen ziekte, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid.

Geniet van de volgende voordelen als ZZP’er

Wij hopen dat u inmiddels al een beter idee heeft van wat payrolling precies is. Om het voor u nog duidelijker te maken, zetten we de voordelen nog eens voor u op een rij:

  • U regelt uw opdrachten, maar u hebt wel zekerheid
  • U heeft minder ondernemingsrisico’s
  • U kunt het debiteurenbeheer uit handen geven
  • De salarisadministratie wordt uit handen genomen
  • Het uurtarief is vrij onderhandelbaar

Heeft u interesse gekregen om over te stappen op payrolling? Kies dan voor een betrouwbaar en deskundig payrollbedrijf bij u in de buurt.

Benader een payrollbureau bij u in de buurt

Zoals blijkt uit de beschreven voordelen, is ZZP en payroll een hele mooie combinatie. Bent u ook tot deze conclusie gekomen? En wilt u graag de hulp van een deskundig payrollbureau? Onderzoek dan de mogelijkheden en benader een payrollbureau bij u in de buurt. Zij geven u graag meer informatie over de vele voordelen van payrolling!