Nooit meer te lang wachten op je inkomsten

Is een zzp’er écht zelfstandig?

Zelfstandig zonder personeel. Het klinkt vaak als een heerlijk leven. Lekker flexibel, doen je waar je zelf zin in, kiezen voor alleen die opdrachten die je leuk vindt, etc. Maar dit beeld blijkt niet volledig te kloppen. Een zzp’er is namelijk ontzettend afhankelijk van zijn of haar opdrachtgevers. En als het gaat om de betalingen, dan is het (werk)leven van een zelfstandige juist heel onzeker, onplezierig en ongewenst onregelmatig. Veel bedrijven blijken namelijk niet op tijd te betalen. Is hier een oplossing voor? Jazeker! Laat je uitbetalen door een payrollbureau!

Als je niet op tijd betaald wordt

Als je niet op tijd wordt betaald door het bedrijf waarvoor je werkt, kom je voor een lastige keuze te staan. Door direct te gaan ‘zeuren’, kan het bedrijf haar interesse in jou kwijtraken. Het kan zich gaan irriteren aan jouw ‘gezeur’ en daardoor uiteindelijk zelfs kiezen voor een ander. Veel zzp’ers kiezen er daarom voor om op beleefde wijze kenbaar te maken dat er nog een betaling openstaat. Verder houden ze zich stil, totdat er echt geen geld meer is om boodschappen te doen of andere vaste lasten te betalen. Wil je geen risico lopen dat het tot zover komt? Schakel dan een payrollbureau in. Jij werkt in dat geval nog steeds voor je werkgever, maar jouw juridisch werkgever is voortaan het payrollbureau. Je ontvangt dan elke keer op tijd en in goede orde jouw gebruikelijke loon!

Wat verandert er voor mij als ik werk via payroll?

Naast deze tijdige betaling, verandert er verder niks voor je. Jouw salaris blijft hetzelfde, je wordt nog steeds doorbetaald bij ziekte, je hebt nog steeds recht op vakantiedagen en vakantiegeld, je kunt gebruik maken van voordelige collectieve verzekeringen en je bouwt eventueel een pensioen op. Zo bezit je als zzp’er toch een bepaalde zekerheid over je inkomsten! Handig voor nu, maar ook voor later! Vind je de vrijheid en flexibiliteit als zzp’er juist heel fijn? Geen probleem! Als je via een payrollbureau ergens werkt, heb je geen last van een opzegtermijn. Zodra je een nieuwe, leukere opdracht vindt of geen plezier meer ervaart in je werk, mag je direct opstappen! Je begrijpt, wij zijn erover uit. Laat je voortaan op tijd en correct betalen als zzp’er, door voor payroll te kiezen!

Maak kennis met een bewezen payrollbureau

Overal in Nederland zitten payrollbureaus die jou kunnen helpen. Ga op zoek naar een bewezen en betrouwbaar payrollbedrijf dat graag een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek met jou aan wil gaan. Dan kun je op je eigen gemak en tempo ontdekken of payrollen ook iets voor jou is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *