Zakelijk taxivervoer steeds populairder

De voordelen van zakelijk taxivervoer

Zakelijk taxivervoer steeds populairder

Zakelijk taxivervoer wordt steeds populairder. Het argument dat zakelijk taxivervoer te duur zou zijn, is min of meer achterhaald. Bovendien kiezen steeds meer bedrijven voor deze vorm van vervoer, omdat het in tijden van corona een comfortabele en veiliger alternatief is dan het openbaar vervoer, waar iedereen verplicht is met mondkapjes te reizen. Wat zijn nog meer de voordelen van zakelijk taxivervoer? U leest het in dit blog.

De voordelen van zakelijk taxivervoer

In de zakelijke wereld kiest men steeds vaker voor zakelijk taxivervoer voor klanten, leveranciers, en ook stafmedewerkers. Waarom? De reistijd kan hiermee efficiënter worden ingedeeld. Tussen afspraken door is er tijd en ruimte om in de taxi mails te lezen en te beantwoorden, te bellen of om gewoon even te ontspannen met een goed boek. Zeker wanneer iemand veel opeenvolgende afspraken heeft, is de taxi zeer geschikt als een mobiel kantoor. Kiest u voor zakelijk taxivervoer, dan heeft u ook geen zorgen over eventuele parkeerproblemen. En in deze tijden van corona heeft u een veiliger manier van reizen ten opzichte van het openbaar vervoer.

Voor wie is zakelijk taxivervoer?

Misschien vraagt u zichzelf af voor wie zakelijk taxivervoer bestemd is. Veelal maken directeuren en burgemeesters gebruik van een zakelijke taxi. Ook ambassadeurs, politici en belangrijke zakenrelaties kiezen voor de zakelijke taxi of krijgen deze toegewezen.

Waarmee is de zakelijke taxi uitgerust?

Een zakelijke taxi is vaak een luxe model taxi. Denk aan een BMW of Mercedes die is uitgerust met diverse extra’s, zoals meer beenruimte. Zo krijgt u vaak een welkomstdrankje zoals koffie, wijn of champagne en kunt u veelal ook de nieuwste kranten of bladen in de taxi vinden. Maar let wel: dat kan per taxibedrijf verschillen.

Gecertificeerde taxichauffeurs

Bij zakelijk taxivervoer wordt de taxi bestuurd door een gecertificeerde chauffeur. Hij of zij is welbespraakt, voorkomend en behandelt u als een echte gast aan boord van de taxi. Bent u overtuigd en wilt ook gebruik maken van zakelijke taxivervoer? Informeer dan bij de taxibedrijven bij u in de buurt naar de mogelijkheden.
Wilt u reageren op dit blog, of wilt u ook een bijdrage leveren aan het Ondernemers Collectief? Neem dan contact met ons op. Wij zien u bericht graag verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *