Let op valse facturen!

Ondernemers worden om de haverklap bestookt met valse facturen. De meeste voorkomende facturen zijn van jaarlijkse bijdragen voor bijvoorbeeld de KVK, je domein, KPN of anderszins. De facturen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden en gaan over een klein bedrag. Ondernemers met weinig tijd, betalen vaak de factuur omdat ze geen tijd hebben om te controleren en om er snel van af te zijn. Een waar goudmijntje dus voor ondernemers.

Voorbeelden van valse facturen

Elke maand verschijnen er nieuwe valse facturen, ook wel spookfacturen genoemd. Enkele voorbeelden zijn:

  • Office Intel
  • Office Smart
  • Xpressoffice
  • Ipta
  • Trademark publication service
  • Advertentiebank
  • KVK
  • NL Domein Host
  • Webdomein Noord
  • Registratie

De facturen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Elke maand verschijnen er weer nieuwe valse facturen. Via deze website kan je alle spooknota’s checken. Superhandig en het bespaart je veel geld.

Let op valse facturen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *