Zo voorkom jij een tekort aan eiwitten

Hoe ouder, hoe groter het gebrek aan eiwitten

Hoe gezond je ook eet, hoeveel je ook beweegt en hoe diep je ook slaapt, elk mens heeft op een gegeven moment een tekort aan eiwitten. Hoe ouder we worden, hoe groter het gebrek. Nu zijn er voldoende producten die zich richten op het aanvullen van deze eiwitten. Maar vaak is niet goed nagedacht over waar precies een gebrek aan is. Wist jij namelijk dat eiwitten uit maar liefst 20 aminozuren bestaan? En veel producten die claimen de hoeveelheden eiwit in je lichaam bij te vullen, zijn vaak helemaal niet gebaseerd op deze 20 essentiële aminozuren! Daarom gingen wij op zoek naar een collageen poeder dat onze complete natuurlijke aanmaak stimuleert en aanvult.

Kies voor meerdere aminozuren in één product

Op de Nederlandse markt bestaan een hoop producten die zich richten op één enkel aminozuur. Deze richten zich dan ook op slechts één bepaald onderdeel. Een sterkere darmwand bijvoorbeeld. Of soepele spieren. Of een zachte huid. Het is dus veel verstandiger meteen een product te kopen dat op álle gebieden voor een verrijking zorgt. Na een lange zoektocht kwamen we uit bij een een collageen poeder dat maar liefst 18 aminozuren bevat. Enkele van deze aminozuren maakt ons lichaam zelf aan. Door het collageen poeder in te nemen, stimuleren we de natuurlijke aanmaak ervan. Andere aminozuren in het collageen poeder worden niet door de mens aangemaakt en moeten we dus al ons hele leven uit voedsel halen. Het poeder maakt dit nu veel eenvoudiger!

Hoe lastig is het innameproces met collageen poeder?

Wil jij je natuurlijke eiwitten stimuleren en aanvullen met behulp van een product in collageen? Kies dan voor collageen poeder dat bestaat uit meerdere aminozuren. Het voordeel van collageen poeder is dat het uiterst eenvoudig in te nemen is. Elke dag een vastgestelde hoeveelheid, voor een vastgesteld aantal dagen. Roer het poeder in de yoghurt, in de thee, door de soep of drink het simpelweg met een glas water weg. Omdat het zo veelzijdig in te nemen is, kan werkelijk iedereen zijn of haar natuurlijke hoeveelheid eiwit eenvoudig aanvullen. En omdat goed collageen poeder meerdere aminozuren bevat, verbetert het niet alleen je huid, word je er niet alleen flexibeler van en heb je niet alleen minder snel last van spierpijn, maar verhoog je er je algehele immuunsysteem mee!

Kies ook voor collageen poeder

Kortom, leg die smeerseltjes weg die zich enkel op een zachte huid richten. Gooi die pillen weg die alleen jouw botten moeten verstevigen. En spoel dat vieze drankje voor louter soepele gewrichten weg. Kies voor collageen poeder en verbeter je hele gezondheid op een snelle, simpele en natuurlijke manier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *